Njoftimet Premium

Chevrolet Niva

Chevrolet Niva është një fuoristradë me katër rrota aktive, i cili prodhohet në Rusi. Në vitin 2002, u krijua një ndërmarrje e përbashkët GM-AvtoVAZ për të prodhuar këtë makinë, e cila përfshin: kompaninë amerikane General Motors dhe kompaninë ruse AvtoVAZ. Niva prodhohet në dy konfigurime kryesore: L dhe GLS. Versioni i lartë i GLS përfshin: tapiceri lëkure, rrota aliazh 16 inç, sistemi audio, fenerët antimjegull dhe vendet e përparme me ngrohje. Ekzistojnë gjithashtu variante të konfigurimit LC dhe GLC të ngjashme me konfigurimet L dhe GLS, por me ajër të kondicionuar. Kjo veturë është 98% e përbërë nga përbërës të prodhuara në Rusi. Në Chevrolet Niva përdoret një motor benzine me katër cilindra VAZ-2123 me një kapacitet 1.7 litra dhe një kapacitet 80 kuaj fuqi. Përveç konfigurimeve standarde, ekziston modifikimi tuning Chevrolet Niva Trophy, i cili është krijuar për t'u përdorur në rrugë shumë të këqija.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Niva
Pamje anësore Chevrolet Niva
Pamja e pasme e Chevrolet Niva

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera