Njoftimet Premium

Shitja e Chevrolet Monte Carlo në Shqipëri


Nuk janë gjetur njoftime sipas kërkesës tuaj

Chevrolet Monte Carlo është një coupe me dy dyer që ishte prodhuar nga General Motors që nga viti 1970. Kjo coupe u krijua në platformën e makinës Pontiac Grand Prix. Ekzistojnë gjashtë gjenerata të kësaj makine. Monte Carlo që në fillim kishte një kategori: coupe luksoze personale. Gjatë gjithë historisë së saj, kjo makinë ka mbijetuar me shumë konkurrentë, prodhimi i të cilëve u ndërpre shumë vite më parë ose modeli i tyre u ndryshua rrënjësisht. Në vitin 1978 u krijua makina e fundit Monte Carlo me kambio mekanike dhe më vonë këto makina u bënë vetëm me kuti shpejtësie automatike. Më 19 qershor të vitit 2007, u bënë dy makinat e fundit Chevrolet Monte Carlo. Ishte Monte Carlo SS e kuqe me një motor V8 5.3 litër me 303 kuaj fuqi.

Chevrolet Monte Carlo general form
Chevrolet Monte Carlo side view
Chevrolet Monte Carlo back view

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera