Njoftimet Premium

Chevrolet Metro

Chevrolet Metro është makinë më të vogël të prodhimit amerikan. Këto vetura kompakte prodhohen nga një ndërmarrje e përbashkët (General Motors dhe Suzuki Motor) CAMI, e cila ndodhet në Kanada. Metro është një kopje e plotë e Suzuki Swift. Ky model ka dy modifikime kryesore: një hatchback me tre dyer dhe një sedan, të cilat janë të pajisura me motorë 1.0 dhe 1.3 litra. Motorët për Metro bëhen në uzinën Suzuki në Japoni. Megjithëse me madhësinë e saj të vogël për Shtetet e Bashkuara, Chevrolet Metro ka pajisje të mira teknike. Modifikimet me një motor 1.0 litër ishin të pajisura me ABS dhe ajër të kondicionuar. Modifikimi me një motor 1.3 litër u është ofruar klientëve me një kuti e shpejtësisë automatike me tre marshe. Kjo veturë ishte një nga më ekonomiket në tregun Amerikan. Modeli themelor Metro në karrocerinë të hatchback me tre dyer dhe me një motor 1.0 litër kushton më pak se 9,000 dollarë.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Metro
Pamje anësore Chevrolet Metro
Pamja e pasme e Chevrolet Metro

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera