Njoftimet Premium

Chevrolet LUV

Prodhimi i gjeneratës të parë të pickupit Chevrolet LUV filloi në vitin 1972. Ishte një makinë Isuzu Faster, por pak e ndryshuar për tregun amerikan. Gjenerata e dytë e këtij pickupi u zbulua zyrtarisht në vitin 1980 dhe prodhimi filloi në vitin 1981. Kjo makinë është prodhuar në fabrikën Isuzu në Japoni për Amerikën e Veriut, për Amerikën e Jugut në fabrikën e General Motors në Kili. Në vitin 1988 u shfaq gjenerata e tretë e këtij pickupi, i cili u ndërtua gjithashtu në platformën Isuzu Faster. Në vitin 2005, u prezantua gjenerata e katërt. Makina mori një emër të ri Chevrolet LUV D-Max. Ky model është ndërtuar në platformën Isuzu D-Max. Për shkak të dizajnit të tij origjinal dhe cilësive të mira jashtë rrugës, LUV D-Max është i popullarizuar në shumë vende të botës.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet LUV
Pamje anësore Chevrolet LUV
Pamja e pasme e Chevrolet LUV

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera