Njoftimet Premium

Chevrolet Lumina

Sedani i madh Chevrolet Lumina u prodhua në SHBA nga viti 1989 deri në vitin 2001. Ka katër gjenerata të këtij sedani popullor. Lumina e gjeneratës së katërt është prodhuar në Australi që nga viti 2006. Deri në vitin 2011, ky sedan u shit në disa vende të Lindjes së Mesme. Përveç motorit me gjashtë litra, këto makina ishin të pajisura edhe me një motor V6 3.6 litra me një kapacitet 240 kuaj fuqi. Lumina aktualisht shitet vetëm në Afrikën e Jugut. Kjo makinë me rrota aktive të pasme është një kopje e modelit australian Holden Commodore. Lumina moderne prodhohet në karrocerinë sedan dhe pickup. I vetmi modifikim që u ofrohet klientëve është: një motor benzinë prej tetëcilindrësh 6.0 litra, i cili me një kuti shpejtësie mekanike ka një kapacitet 360 kuaj fuqi dhe me një kuti shpejtësie automatike me gjashtë marshe ka një fuqi prej 350 kuaj fuqi.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Lumina
Pamje anësore Chevrolet Lumina
Pamja e pasme e Chevrolet Lumina

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera