Njoftimet Premium

Shitja e Chevrolet Lumina APV në Shqipëri


Nuk janë gjetur njoftime sipas kërkesës tuaj

Chevrolet Lumina APV është një minivan që ishte prodhuar nga kompania General Motors që nga viti 1990. Ky model është i njohur edhe si Lumina Minivan. Vlen të përmendet se kjo makinë është plotësisht identike me Pontiac Trans Sport dhe Oldsmobile Silhouette. Fillimisht, Chevrolet Lumina APV ishte e pajisur me një motor benzine V6 3.1 litër me 120 kuaj fuqi dhe një kuti e shpejtësisë automatike me tre marshe. Në vitin 1992, u lëshua një motor i ri V6 3.8 litër me 170 kuaj fuqi, i kombinuar me një kuti shpejtësie automatike me katër marshe. Në vitin 1994, Lumina u bë ristilimi dhe parashtesa "APV" u zhduk nga emri. Në fillim të vitit 1996, në vend të motorëve të vjetër, Lumina mori një motor të ri V6 3.4 litër me një kapacitet 180 kuaj fuqi. Në fund të vitit 1996, General Motors pushoi prodhimin e këtij minivani.

Chevrolet Lumina APV general form
Chevrolet Lumina APV side view
Chevrolet Lumina APV back view

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera