Njoftimet Premium

Chevrolet Impala

Chevrolet Impala është një sedan i madh amerikan që është prodhuar nga General Motors që nga viti 1958. Një fakt interesant: deri në vitin 1965 ishte vetura më e shtrenjtë e Chevrolet. Sot, ekzistojnë dhjetë gjenerata të kësaj makine popullore. Gjenerata e dhjetë e sedanit Chevrolet Impala është prodhuar që nga 2013. Fillimisht, ky model u prodhua në një fabrikë në Kanada dhe në vitin 2017 prodhimi u zhvendos në një fabrikë në Detroit, SHBA. Impala e gjeneratës së dhjetë është një sedan i madh (gjatësia e trupit është 5.1 metra) me rrota aktive të përparme, krijuar në një platformë të përbashkët me modelet Cadillac XTS dhe Buick LaCrosse. Në këtë makinë instalohen motorë benzinë 2.4 litra (182 kuaj fuqi), 2.5 litra (196 kuaj fuqi) dhe V6 3.6 litra (305 kuaj fuqi). Të gjitha versionet janë të pajisura me një kuti e shpejtësie automatike me gjashtë marshe. Në SHBA, çmimet e sedanit Impala fillojnë nga 27.500 dollarë.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Impala
Pamje anësore Chevrolet Impala
Pamja e pasme e Chevrolet Impala

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera