Njoftimet Premium

Chevrolet Epica

Në vitin 2006, në Kore filloi prodhimi i sedanit të ri Chevrolet Epica. Ky automjet me rrota të përparme aktive zëvendësoi modelin Daewoo Magnus/Chevrolet Evanda. Në Evropë dhe Kinë, makina u quajt Chevrolet Epica, në Kore - Daewoo Tosca, në Australi - Holden Epica dhe në Islandë - Chevrolet Tosca. Gjithashtu, ky model ishte grumbulluar në Rusi, Kazakistan dhe Uzbekistan, por këto makina ishin të destinuara vetëm për tregjet lokale. Sedan Chevrolet Epica ishte pajisur me motorë benzine me gjashtë cilindra: 2.0 litra me një kapacitet prej 143 kuaj fuqi dhe 2.5 litra me një kapacitet 156 kuaj fuqi. Makinat me motor 2.0 litër ishin të pajisura me kambio mekanike me pesë marshe ose automatike me pesë marshe, versioni me motor 2.5 litër ishte vetëm me kambio automatike. Në vitin 2007, gama e modeleve u shtua me versionin e motorit turbodiesel dy litra me një kapacitet prej 148 kuaj fuqi.Prodhimi i Epica vazhdoi deri në vitin 2012.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Epica
Pamje anësore Chevrolet Epica
Pamja e pasme e Chevrolet Epica

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera