Njoftimet Premium

Chevrolet Corsica

Chevrolet Corsica është një makinë me madhësi të mesme, me rrota aktive të përparme, e cila u prodhua në SHBA nga kompania General Motors. Kjo makinë u prezantua për herë të parë për publikun e gjerë në vitin 1987. Corsica prodhohej në dy variante karrocerie: hatchback pesë dyersh dhe sedan. Chevrolet Corsica prodhohej në katër nivele konfigurimesh: bazë, LT, LTZ dhe XT. Në varësi të konfigurimit, këto makina ishin të pajisura me lloje të ndryshme motorësh me fuqi nga 122 deri në 162 kuaj fuqi. Makinat Corsica ishin të pajisura me kuti shpejtësie mekanike me pesë marshe ose automatike me tre marshe. Në interiorin e konfigurimit të nivelit të lartë përdoreshin materiale të shtrenjta, përfshirë lëkurë origjinale. Brendësia e Corsica është e pajisur me ajër të kondicionuar, sistem audio, mbajtëse gotash dhe airbags. Prodhimi i kësaj makine përfundoi në vitin 1996.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Corsica
Pamje anësore Chevrolet Corsica
Pamja e pasme e Chevrolet Corsica

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera