Njoftimet Premium

Chevrolet Colorado

Pickup Chevrolet Colorado është prodhuar nga General Motors që nga viti 2004. Colorado po krijohej bashkërisht nga kompania amerikane General Motors dhe kompania japoneze Isuzu. Ky pickup është ndërtuar në platformën GMT 355, e cila përdorej për automjetin Hummer H3. Fillimisht, Kolorado ishte pajisur me kuti shpejtësise automatike ose mekanike. Kishte tre modifikime të këtij pickupi: të zakonshmet me dy dyer, të zgjatura me dy dyer dhe të zgjatura me katër dyer. Pickup Chevrolet Colorado i gjeneratës së dytë filloi të prodhohej në Tajlandë në vitin 2011. Shitet në disa vende të Azisë. Në vendet e Amerikës së Jugut, ofrohen makina të prodhimit brazilian me emrin Chevrolet S10. Në vitin 2014, filloi prodhimi i versionit amerikan të pickup-it në një uzinë në Misuri. Colorado amerikan ndryshon nga makinat aziatike nga pamja, dizajni i interiorit dhe motorët.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Colorado
Pamje anësore Chevrolet Colorado
Pamja e pasme e Chevrolet Colorado

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera