Njoftimet Premium

Chevrolet Cobalt

Fillimisht, një makinë kompakte u prodhua nën këtë emër, e cila doli në shitje në vitin 2005. Kobalti i gjeneratës së parë u prodhua në karroceri coupe ose sedan dhe u bë në platformën GM Delta së bashku me makinat Chevrolet HHR dhe Saturn Ion. Përveç versionit bazë, ekzistonte një modifikim më i fuqishëm, siç është Super Sport. Sedani Chevrolet Cobalt i gjeneratës së dytë është prodhuar që në vitin 2011. Kjo veturë u ofrua fillimisht vetëm në Amerikën e Jugut, por më vonë u shfaq në tregjet e Lindjes së Mesme, Afrikës, Evropës Lindore dhe Rusisë. Kjo makinë është e pajisur me një motor benzine me kapacitet 1.5 litra dhe 105 kuaj fuqi. Kutia e shpejtësisë: mekanike ose automatike. Në vitin 2016, prodhimi i këtij sedani filloi në Uzbekistan, por me një emër të ri: "Ravon R4".

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Cobalt
Pamje anësore Chevrolet Cobalt
Pamja e pasme e Chevrolet Cobalt

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera