Njoftimet Premium

Chevrolet Express

Në maj të vitit 2013, Nissan dhe General Motors njoftuan një marrëveshje sipas së cilës Chevrolet do të prodhojë furgonin i tij në bazë e makinës Nissan NV200. Ky vendim u mor nga General Motors për të përmirësuar konkurrencën me kompaninë Ford, e cila shet me sukses modelin Transit në tregun ndërkombëtar. Prodhimi i furgonit të mallrave të lehta Chevrolet City Express filloi në vitin 2014. Kjo makinë me rrota aktive të përparme ishte e pajisur me një motor me dy litra të vlerësuar me 131 kuaj fuqi dhe një kuti shpejtësie robotike. Chevrolet City Express iu ofrua klientëve në dy versione: me një karroceri të zakonshme dhe një karroceri të zgjatur. Kostoja e kësaj veture në SHBA filloi nga 23,000 dollarë. Prodhimi i City Express u përfundua në vitin 2018.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Express
Pamje anësore Chevrolet Express
Pamja e pasme e Chevrolet Express

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera