Njoftimet Premium

Chevrolet Chevy Van ne shitje në Shqipëri

Shitet Makine Chevrolet Equinox 2000 gaz/benzine e vitit 2005 me 90.000. Makina eshte ne gjendje shume te mir. Shitet per arsye mosperdorimi Durrës
E shitur

Chevrolet Chevy Van

Chevrolet Van i parë u prodhua në vitin 1961 në platformën Corvair, i fundit - një minivan luksoz Chevrolet Express. Minivani i parë i General Motors u quajt Chevrolet Greenbrier Van ose CorVan. Në vitin 1967, u prezantua gjenerata e dytë Chevy Van. Minivan i ri mori fenerët e rinj dhe një grilë radiatori të re. Në vitin 1971 u shfaq gjenerata e tretë e këtij minivani popullor. Eksteriori dhe interiori u ndryshuan shumë. Në 1978 u krye ristilimi përsëri, i cili rezultoi në një grilë radiatori të re plastike, fenerët e rrumbullakët në modele të lira dhe fenerët katrorë në modelet më të shtrenjta. Parakolmet e përparme dhe të pasme janë rritur. Në vitin 1995 u krye një ristilim tjetër i Van. Dizajni i jashtëm u ndryshua shumë dhe u shfaqën motorë të rinj: 4.3 litra, 5.7 litra, 7.4 litra. Vlen të përmendet se Chevrolet Van shpesh përdorej si një autobus shkollor.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Chevy Van
Pamje anësore Chevrolet Chevy Van
Pamja e pasme e Chevrolet Chevy Van

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera