Njoftimet Premium

Chevrolet Celta

Chevrolet Celta u prezantua për herë të parë nga kompania General Motors në vitin 2000. Kjo makinë ka dy modifikime: hatchback me tre dyer dhe hatchback me pesë dyer. Pas ristilimin në vitin 2003, u ndryshua forma e parakolpave, u përmirësua cilësia e materialeve në interior dhe u instaluan fenerët e rinj. Pajisjet standarde të Celta përfshijnë: sistemin e frenimit anti-bllokues ABS, airbagët e përparme, ngritjet e xhamave elektrike dhe pasqyrat elektrike. Ky hatchback është pajisur me një motor me forma V me një kapacitet prej 70 ose 85 kuaj fuqi dhe një kuti shpejtësie me pesë marshe. Chevrolet Celta ka tre nivele themelore të konfigurimit: Life, Spirit dhe Super. Konfigurimet ndryshojnë në çmim dhe karakteristikat teknike. Prodhimi i kësaj makine është ndërprerë në vitin 2007.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Celta
Pamje anësore Chevrolet Celta
Pamja e pasme e Chevrolet Celta

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera