Njoftimet Premium

Chevrolet Cavalier

Chevrolet Cavalier i gjeneratës së parë u prezantua në vitin 1981. Kjo makinë është e prodhuar në SHBA dhe Meksikë. Cavalier u është ofruar klientëve në karroceri: sedan, universal, hatchback me tre dyer, coupe dhe kabriolet dhe ishte e pajisur me motorë nga 1.8 deri në 2.8 litra. Në vitin 1988 filloi prodhimi i Cavalier i gjeneratës së dytë. Modifikimet me karroceria Kabriolet dhe Hatchback u hoqën nga prodhimi dhe u zëvendësua me Coupe. Prodhimi i Cavalier i gjeneratës së tretë filloi në vitin 1995. Makina mori një dizajn të ri në stilin e Chevrolet Camaro i gjeneratës së katërt. Blerësve iu ofruan versione në karroceria: Coupe, Sedan dhe Kabriolet. Vlen të përmendet se në Japoni, gjenerata e tretë e kësaj makine u shit në markën Toyota Cavalier. Sedani Chevrolet Cavalier i gjeneratës së katërt është prodhuar në Kinë dhe shitet vetëm në tregun lokal. Prodhimi i këtij modeli filloi në vitin 2016.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Cavalier
Pamje anësore Chevrolet Cavalier
Pamja e pasme e Chevrolet Cavalier

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera