Njoftimet Premium

Chevrolet Caprice

Chevrolet Caprice është një sedan i madh që u prodhua nga General Motors nga viti 1966 deri në 1996. Pas ndërprerjes së prodhimit të Caprice në vitin 1996, i vetmi sedan i madh tradicional amerikan ishte Ford Crown Victoria. Sidoqoftë, në vitin 2006, në një fabrikë në Australi filloi përsëri prodhimin të sedanit Caprice, i cili është krijuar për shitje në Lindjen e Mesme. Kjo makinë është një kopje e modelit Holden Stateman dhe ka vetëm një modifikim: një motor benzinë V8 gjashtë litërsh me 355 kuaj fuqi dhe me një kuti automatike me gjashtë marshe. Në vitin 2011, Chevrolet Caprice u kthye në Shtetet e Bashkuara, por ky sedan nuk është në shitje, e lirë, pasi furnizohet vetëm në departamentet e policisë për t'u përdorur si një makinë patrullimi. Polici Caprice PPV është i pajisur jo vetëm me një motor gjashtë litërsh, por edhe me një motor V6 3.6 litra me një kapacitet prej 301 kuaj fuqi.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Caprice
Pamje anësore Chevrolet Caprice
Pamja e pasme e Chevrolet Caprice

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera