Njoftimet Premium

Chevrolet Bolt

Hatchback elektrike kompakte Chevrolet Bolt filloi prodhimin në një fabrikë në Michigan në fund të vitit 2016. Kjo makinë është e pajisur me një motor elektrik modern me një kapacitet 204 kuaj fuqi dhe një bateri me një kapacitet prej 60 kW/orë. Ky kombinim ju lejon të udhëtoni deri në 383 km me një karikim. Bateritë mund të ngarkohen nga daljet elektrike shtëpiake dhe në stacionet speciale. Motori, bateria dhe sistemi multimedia janë prodhuar nga LG (Koreja e Jugut). Në Bolt mund të bëni udhëtime të gjata, ndërsa makina karakterizohet nga një nivel i lartë rehatie dhe pajisje teknike të mira. Kjo veturë e qytetit është projektuar për të rinjtë modern, të cilët vlerësojnë rehatinë e tyre dhe kujdesin për mjedisin. Çmimi i një Chevrolet Bolt në tregun amerikan fillon nga 30,000 dollarë.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Bolt
Pamje anësore Chevrolet Bolt
Pamja e pasme e Chevrolet Bolt

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera