Njoftimet Premium

Chevrolet Beretta

Chevrolet Beretta është një coupe me dy dyer me rrota aktive të përparme, e cila është prodhuar nga kompania amerikane General Motors nga viti 1987 deri në 1996. Versioni i makinës me karroceri sedan u quajt Chevrolet Corsica. Ekzistojnë disa modifikime të Beretta: base, CL, GT, GTU, Indy, GTZ dhe Z26. Në varësi të konfigurimit, Coupe Beretta ishte e pajisur me një kuti mekanike ose automatike. Në këtë makinë u instaluan motorët benzinë me katër cilindra 2.0 dhe 2.2 litra, motorët V6 2.8 dhe 3.1 litra dhe versioni më i fuqishëm ishte Chevrolet Beretta GTZ, e cili kishte një aftësi prej 180 kuaj fuqi. Pronarët e tipit Beretta Coupe shënojnë dizajnin e bukur të makinës, materiale cilësore në interior dhe pajisje teknike të mira.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Beretta
Pamje anësore Chevrolet Beretta
Pamja e pasme e Chevrolet Beretta

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera