Njoftimet Premium

Chevrolet Astro ne shitje në Shqipëri

shitet astro van chevrolet 4300 kubik v6, nuk e kap taksa e luksit pasi eshte 6 + 1, dvd, lekure, 93000. e pershtatshme per me g. makina per 1 muaj vjen ne shqiperi, cmimi 8000 eu. cdo gj. Tiranë
E shitur

Chevrolet Astro

Chevrolet Astro u prezantua në publik në vitin 1985. Teknikisht, kjo makinë ishte më shumë si një komerciale sesa një veturë. Astro u është ofruar klientëve në një version pasagjerësh me pesë vende dhe në karroceri të furgonit. "Binjaku" i këtij modeli ishte GMC Safari. Chevrolet Astro ishte i pajisur me një motor benzinë V6 4.3 litra me një kapacitet prej 150 deri 200 kuaj fuqi, në varësi të versionit. Për versionet e mallrave u instaluan motorët e benzinës me katër cilindra me 2.5 litra me një kapacitet 98 kuaj fuqi. Astro fillimisht u ofrua me një kuti shpejtësie mekanike me pesë marshe dhe automatike me katër marshe, por më vonë mbeti vetëm versioni automatik. Në vitin 1990, pati një modifikim të kësaj makine me 4 rrota aktive, si dhe një minivan me një sallon prej tetë vendesh.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Astro
Pamje anësore Chevrolet Astro
Pamja e pasme e Chevrolet Astro

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera