Njoftimet Premium

Shitja e Cadillac në Shqipëri

Cadillac escalade; ; 6.2 V8; ; Automat 6 HP tip-tronic; ; Sedilje elektrike ngrohje - ftohje; ; Ekran i madh me tuch, aux, cd, navi, dvd; ; Me sedilje teke; ; Clima bi - zona perpara dhe mbrapa; ; Xeno. Tiranë
21 900€
I diskutueshëm
-Cadillac Escalade; ; -6.2 benzin; ; -Viti 2012; ; -120.000 km; ; -do sherbim i bere vaji filtra, ferrota, candel. Sedilje ngrofje ftofje para mbrapa, camera parkimi mbrapa, sensore parkimi mbrap. T. Durrës
23 000€
Cadillac Escalade, vit prodhimi i 2009, 6.2 v8; ; Eshte ne gjendje perfekt. Ka qene prone e ambasades Amerikan. Ka kamera parkingu, navigator, shkalle kur hapen dhe mbyllen dyer; ; ESHTE M. Tiranë
E shitur

Shitja e Cadillac në qytete të tjera