Njoftimet Premium

BMW Z4 M

BMW Z4 M është një version sportiv i BMW Z4, i cili u shfaq në vitin 2006 në garën ndërkombëtare të automobilave të Gjenevës. Makina kishte një sukses të madh në ekspozitë dhe kompania vendosi ta hidhte atë në seri. Z4 M është prodhuar në dy stilet e trupit: coupe dhe roadster. Inxhinierët kanë instaluar një motor 3.2 litra me një kapacitet prej 343 kuaj-fuqi. Motori i mirë e përshpejton makinën në 100km / h në 5 sekonda. Prodhuesi me forcë e kufizoi shpejtësinë maksimale në 250 km / h. Konsumi i benzinës me një udhëtim të qetë rreth 12 litra për 100 kilometra, por konsumi rritet shumë në qoftë se ju kenie bëni një makinë më agresive. Brendësia e BMW Z4 M duket e këndshme dhe e rehatshme, një kondicioner, një sistem multimedial dhe çdo gjë që shoferi ka nevojë për rehati.

Formulari i Përgjithshëm i BMW Z4 M
Pamje anësore BMW Z4 M
Pamja e pasme e BMW Z4 M

Shitja e BMW në qytete të tjera