Njoftimet Premium

BMW X7 M

X7 M është versioni superior i fuoristradës së madhe të premium class BMW X7. Kjo makinë është krijuar për t'i dhënë pronarit të saj një përvojë të gjallë. BMW X7 M ka një dizajn karrocerie të bukur dhe të shtrenjtë, një interior sportiv dhe luksoz, një motor të fuqishëm dhe sistemet më moderne të sigurisë. Sot ekzistojnë dy modifikime kryesore të kësaj makine. I pari: BMW X7 M50i me motor benzinë me kapacitet ​​530 kuaj fuqi. Ky modifikim ka një konsum karburanti prej 11.6 litra në 100 kilometra rrugë dhe merr shpejtësinë deri në 100 km/orë për 4,7 sekonda. I dyti: BMW X7 M50d me motor nafte me kapacitet 400 kuaj fuqi, konsumi i karburantit prej 7.8 litra në 100 kilometra rrugë dhe merr shpejtësinë deri në 100 km/orë për 5,4 sekonda. Me performancën dhe modelin e tij dinamik, BMW X7 M vendos një standard të ri në klasën e tij. Karakteri sportiv i kësaj fuoristrade theksohet nga zgjidhjet efikase nga bota e motorsportit. Këto përfshijnë kambion sportive Steptronic me 8 marshe dhe sistemin e shkarkimit M Sport.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X7 M
Pamje anësore BMW X7 M
Pamja e pasme e BMW X7 M

Shitja e BMW në qytete të tjera