Njoftimet Premium

BMW X7

Një model rrënjësisht i ri u shfaq në gamën BMW off-road. Makina u quajt X7 dhe u prezantua zyrtarisht në 2018. Pas hyrjes në treg, BMW X7 u bë një mjet i ri në mesin e kompanisë gjermane SUVs. Kopjet e para serike të SUV filluan në verën e vitit 2018. Asamblimi organizohet në kompaninë e konsorciumit BMW në Shtetet e Bashkuara, që ndodhet pranë qytetit Spartanburg të Karolinës së Jugut. Versioni bazë në Shtetet e Bashkuara është bërë një version me një motor benzinë ​​me 340 kuaj fuqi. Çmimi fillestar i një makine të tillë është 73 900 dollarë. Në një bazë teknike, BMW X7 i ri është shumë i ngjashëm me "vëllain më të vogël" X5. Makinat kanë të ngjashme: platformat, pezullimin, ngjyrat dhe transmisionet. Edhe në gjerësi, këto dy modele morën tregues pothuajse identikë.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X7
Pamje anësore BMW X7
Pamja e pasme e BMW X7

Shitja e BMW në qytete të tjera