Njoftimet Premium

BMW X4 ne shitje në Shqipëri

-BMW X4; ; -Full M Kit; ; -2.0 benzin twin turbo; ; -Viti 2017; ; -129.000 km; ; -Full option; ; -Perfect condition; ; -mimi 26.200 deri ne Durres pa dogane; ; ; ; @illyriamotors Durrës
26 200€

BMW X4

BMW X4 u prezantua në publik në 2014 në një ekspozitë në Gjenevë. Para premierës, kompania bavareze shpërndau në internet një video në të cilën u demonstrua dizajni i trupit dhe u thanë disa karakteristika teknike të veturës. Reagimi i publikut tek kryqëzimi i ri BMW ishte shumë i mirë sepse ai duket si një X6 më prestigjioz. Shqyrtimet e pronarëve të BMW X4 janë vetëm pozitive. Ndërthurja gjermane është në gjendje të tërheqi entuziazëm dhe ka një dizajn tërheqës. Brenda X4 është komod, cilësia e materialeve të dekorit është shumë e lartë - ka alumin, dru dhe plastikë të butë. Sedilja e shoferit ka shumë rregullime, gjë që ju mundëson të përshtateni sipas kërkesave tuaja. Hapsira e këmbëve për udhëtarët e radhës së dytë është e mjaftueshme për udhëtime të rehatshme.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X4
Pamje anësore BMW X4
Pamja e pasme e BMW X4

Shitja e BMW në qytete të tjera