Njoftimet Premium

BMW X4 M

BMW X4 M është një version sportiv i kryqëzimit X4. Nga versioni i rregullt, X4 M ndryshon shasinë seriozisht të ripunuar, motor shumë më produktiv, pamje të brendshme sportive dhe agresive. BMW X4 M në versionin bazë ka një listë të gjerë opsionesh. Nga karakteristikat që vlen të përmendet: vende sportive me mbështetje të përmirësuar anësore, të mbuluara me lëkurë Vernasca me futje të ndritshme; timon me shumë funksione me petale të kuqe shtesë, përgjegjës për mënyrat e funksionimit të elektronikës të kontrollit; sedilet e rreshtit të parë me motor elektrik dhe me nxehje; Optika me bi-xenon headlamps dhe LEDs për dritat e mjegullës. Sistemi i zërit - BMW Professional me ekran 6.5 inç.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X4 M
Pamje anësore BMW X4 M
Pamja e pasme e BMW X4 M

Shitja e BMW në qytete të tjera