Njoftimet Premium

BMW X3 M

Në mes të shkurtit 2019, për kënaqësinë e shumë tifozëve të markës bavareze, u prezantua ndërprerja e shumëpritur, BMW X3 M. Ky kalim sportiv i segmentit premium është një version i përmirësuar i X3. BMW X3 M është e pajisur me një benzinë ​​me tre litra V6 turbocharged. Ky motor ka dy turbochargers, një sistem kryesor të ndryshimit të valvulave të ndryshueshme, si dhe një kokë bllokësh të bërë në një printer 3D. Ka dy versione të motorit me 480 dhe 510 kuaj fuqi. Kutia e shpejtësisë është një "automatike" me tetë shpejtësi Steptronic. Përshpejtimi në 100 km / h merr vetëm 4.1 sekonda dhe shpejtësia maksimale kufizohet elektronikisht në 250 km/h. Konsumi i karburantit, me një stil të relaksuar të makinës, do të jetë rreth 10 litra benzinë ​​për njëqind kilometra në ciklin e kombinuar.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X3 M
Pamje anësore BMW X3 M
Pamja e pasme e BMW X3 M

Shitja e BMW në qytete të tjera