Njoftimet Premium

BMW X2

Koncepti BMW X2 u shfaq zyrtarisht në publik në shtator 2016 në Ekspozitën Ndërkombëtare të Automobilave në Paris. Prezantimi zyrtar i BMW X2 u mbajt në konferencën video të konsorciumit bavarez në tetor 2017. Risia ka marrë një çmim "buxhet" së bashku me X1 crossover dhe është i bazuar në të njëjtën platformë të vetme, por në të njëjtën kohë, këto dy makina ndryshojnë në terma të ideologjisë. Për shembull, nëse X1 është fokusuar tek ata që vlerësojnë praktikën dhe hapësirën, atëherë X2 është projektuar për njerëz të rinj dhe aktivë që e konsiderojnë kënaqësinë e ngarjes dhe dizajnin efektiv më të rëndësishëm. Në fund të fundit, ky kryqëzim është vërtet në gjendje të tërheqë vëmendjen e të tjerëve me dizajnin e tij. BMW X2 mund të konsiderohet jo vetëm një nga makinat më interesante të familjes "X", por edhe në gjithë gamën e modelit BMW në tërësi.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X2
Pamje anësore BMW X2
Pamja e pasme e BMW X2

Shitja e BMW në qytete të tjera