Njoftimet Premium

BMW X1 ne shitje në Shqipëri

Makina eshte e sapoardhur nga Gjermania me dogane te pagua. Makina esht euro 5, stopat me led, Sensor parkimi, Kambjo automatike tip tronic, Timon elektrik me Komanda, Cd, Mp3, Aux, xhama te zi. Elbasan
9 800€

BMW X1

Ky kryqëzim është bërë një sukses i vërtetë komercial për markën bavareze sepse ishte në gjendje të kombinonte performancën e shkëlqyer lëvizëse dhe praktike, duke mbetur në një gamë çmimesh të volitshme. Premiera e BMW X1 u mbajt në vitin 2009 në formatin e një prezantimi video në të cilin përfaqësuesit zyrtarë të kompanisë bavareze i prezantuan gazetarët në dizenjimin dhe karakteristikat teknike të produktit të ri. Gjenerata e parë X1 është projektuar në platformën BMW Seria 3. BMW X1 i ri u lëshua në vitin 2015. Nga paraardhësi i saj, makina ka dallime të mëdha. Vlen të përmendet një platformë e re, e cila tani prodhon bavarezën X1. Në vend të platformës së serisë 3, prodhimi i X1 i ri përdor platformën e kompaktit të veturës BMW Seria 2.

Formulari i Përgjithshëm i BMW X1
Pamje anësore BMW X1
Pamja e pasme e BMW X1

Shitja e BMW në qytete të tjera