Njoftimet Premium

BMW Seria 8

Makinat e Seria 8 janë një përpjekje të kompanisë bavareze për të hyrë në segmentin e makinave sportive me cilësi të lartë dhe të shtrenjtë. Pas hyrjes në treg, BMW Seria 8 ishte në gjendje të mblidhte rreth vetes një ushtri të madhe admiruesish dhe përgjithmonë u fut në histori si një nga më të përshtatshmet për shoferin, në makinat e shekullit të 20-të. BMW Seria 8 u prezantua në vitin 1989. Automjeti bavarez renditet në segmentin GT dhe është projektuar për të konkurruar me kolegët e markave të tilla të njohura si Ferrari dhe Porsche. Kjo makinë është bërë para vitit 1999. Pas një ndërprerje prej pothuajse njëzet vjetësh, kompania gjithashtu nisi përsëri BMW Seria 8! Ngjyrat unike të jashtme nxjerrin në pah pamjen e shkëlqyeshme të BMW Seria 8 moderne dhe elementët elegante dekorative plotësojnë brendësinë e sportit të makinës, duke i dhënë asaj një pamje fisnike.

Formulari i Përgjithshëm i BMW Seria 8
Pamje anësore BMW Seria 8
Pamja e pasme e BMW Seria 8

Shitja e BMW në qytete të tjera