Njoftimet Premium

Shitja e BMW Seria 4 në Shqipëri

MAKINA ESHT NE GJEDJE TE SHKELQY. AJO ES. GATI PER DOGA. GOMAT E REJA DHE DISQET 18.MAKINA ESHT. STARTIN ST. MAKINA ESHT NE PERFORMANCEN E VET DHE VIZO. MARSHA NE TIM. CMIMI. Tiranë
21 000€
Makina ndodhet jasht shtetit, eshte e mirembajtur dhe cmimi i diskutueshe Tiranë
E shitur

BMW Seria 4 u shfaq zyrtarisht në ekspozitën e Gjenevës në mars të vitit 2013. Për markën BMW, ky model është bërë një fazë shumë e rëndësishme e zhvillimit. Siç është planifikuar nga prodhuesit, kjo makinë duhet të kombinojë prestigjin e BMW Seria 5, por në aspektin e cilësisë së udhëtimit të jetë më afër Seria 3. Në 2017, makina u ristrukturua. Jashtë, konfigurimi i optikës së dritave ka ndryshuar (LED janë instaluar në vend të bi-ksenon), bumpers dhe hartimin e disqeve të rrotave. Jashtë kësaj, BMW Seria 4 është një nga makinat më agresive të prodhuesit bavarez deri tani. Brenda makinave përditësohen materialet e arredimit, panelin e instrumentit dhe timon. Sistemi iDrive tregon lundrimin, një foto nga kamera e pasme e shikimit, cilësimet e ndryshme të automjetit dhe skedarët e medias.

BMW Seria 4 general form
BMW Seria 4 side view
BMW Seria 4 back view

Shitja e BMW në qytete të tjera