Njoftimet Premium

BMW M8

BMW M8 u prezantua nga kompania bavareze në 2018. Ky model ka marrë të gjitha të mirat që BMW ka sot: sistem multimedial me cilësi të lartë, materiale të shtrenjta dekori dhe një motor të fuqishëm, karakteristikat e të cilave do të impresionojnë çdo tifoz makine. M8 nuk është një version i BMW Seria 8 - është një model i plotë me një dizajn dhe specifikime krejtësisht të ndryshme. BMW M8 është e pajisur me një motor benzine 4.4 litra, 600 kuaj fuqi dhe një transmetim robotik me tetë banda. Sipas prodhuesve, makina me tregues të tillë do të përshpejtohet në 100 kilometra në orë në vetëm 3 sekonda dhe shpejtësia maksimale do të jetë 320 kilometra në orë.

Formulari i Përgjithshëm i BMW M8
Pamje anësore BMW M8
Pamja e pasme e BMW M8

Shitja e BMW në qytete të tjera