Njoftimet Premium

BMW M4 ne shitje në Shqipëri

BMW M4. full optio. cupe e ze. 431 kuaj fu. motorr 3.benzin; Autom. gjendja perfek. 46000. makina ndodhet ne Rom Tiranë
E shitur
E shitur
4.4 BENZIN PA DOGAN SUPER GJENDJE 40.000 EURO Shkodër
E shitur

BMW M4

BMW M4 është një version sportiv i Coupe BMW Seria 4. Makina u paraqit zyrtarisht në publik në dhjetor 2013. Makina ka dy opsione të trupit: coupe dhe coupe-cabriolet. Kjo makinë bavareze rrallë gjendet në rrugët e Shqipërisë dhe kërkesa për të nuk mund të quhet e lartë, por ka ende komente rreth saj. Shumica e pronarëve venë në dukje sjelljen e shkëlqyer të kësaj makine në pistën sportive, por në qytet është jashtëzakonisht e pakëndshme për të udhëtuar në të për shkak të lartësdisë së ulët. Mund të konkludohet se për rrugët e këqija BMW M4 nuk është absolutisht i përshtatshëm. Frenat bëjnë punën e tyre në mënyrë të përkryer. Ato janë në gjendje, që në mënyrë efektive të ngadalësojnë M4 edhe me shpejtësi ekstreme dhe gjithashtu të kenë rezistencë ndaj mbinxehjes. Vlen të përmendet se brendësia e M4 nuk ka pothuajse asnjë dallim nga BMW M3.

Formulari i Përgjithshëm i BMW M4
Pamje anësore BMW M4
Pamja e pasme e BMW M4

Shitja e BMW në qytete të tjera