Njoftimet Premium

BMW M2

BMW M2 u zbulua në shfaqjen auto të Detroit në fillim të vitit 2016, dhe premiera evropiane u zhvillua në mars të të njëjtit vit. M2 është një version sportiv i Coupe BMW Seria 2 (F22). Në M2 ka vende të pasme, por dy të rritur trupmëdhenj nuk mund të përshtaten plotësisht atje, kështu që kjo makinë është “për dy”. Makina ka një motor benzine V6 me fuqi 370 kuaj fuqi. Një mekanik me 6 shpejtësi ose një robot me 7 shpejtësi, M DCT punojnë së bashku me motorin. Në rastin e parë, M2 përshpejton nga zero në 100 km/h në 4.5 sekonda, në sekondën e dytë - 0.2 sekonda më të shpejtë. Pavarësisht nga lloji i transmetimit, kufijtë e BMW M2 kufizohen me forcë në një shpejtësi prej 250 km/h. Në regjimin e përzjerjes së makinës, makina konsumon rreth 8 litra benzinë ​​për çdo 100 kilometra.

Formulari i Përgjithshëm i BMW M2
Pamje anësore BMW M2
Pamja e pasme e BMW M2

Shitja e BMW në qytete të tjera