Njoftimet Premium

BMW iX3

Kompania BMW është duke u përgatitur për lançimin e këtij crossover-i elektrik për më shumë se dy vjet. Gjatë kësaj kohe, kanë hyrë në treg crossover-at elektrike të konkurentëve: Jaguar I-Pace, Audi e-tron dhe Mercedes-Benz EQC. Ndryshe nga konkurrentët në Mynih, vendosën të mos përpunojnë një karroceri të re dhe bënë një makinë elektrike bazuar në modelin ekzistues seri X3. Nuk ka shumë dallime vizuale midis crossover-it elektrik dhe versioneve të benzinës dhe naftës: janë dizajni i ri i parakolpit dhe futjet dekorative në karrocerinë e makinës. Konfigurimi standard përfshin rrotat aerodinamike 19 inç të krijuara për të zvogëluar konsumin e energjisë elektrike. Për momentin, blerësve u ofrohet vetëm një version i kësaj makine me një motor elektrik me kapacitet 286 kuaj fuqi. BMW iX3 merr shpejtësi deri në 100 km/orë për 6,8 sekonda. Shpejtësia maksimale e kufizuar elektronikisht është: 180 km/orë. Çmimi në Gjermani fillon nga 68 000 euro.

Formulari i Përgjithshëm i BMW iX3
Pamje anësore BMW iX3
Pamja e pasme e BMW iX3

Shitja e BMW në qytete të tjera