Njoftimet Premium

BMW iX

IX është një fuoristradë e madhe premium e prodhuar nga kompania bavareze BMW. Për më tepër, është makina e parë në historinë e kompanisë që është konceptuar fillimisht si një version elektrik dhe e ndërtuar në teknologjinë më të fundit të krijuar posaçërisht për makina elektrike. Kjo fuoristradë elektrike u zbulua zyrtarisht në botë në nëntor të vitit 2020 gjatë një prezantimi virtual, por vetëm në mes të marsit të vitit 2021 kompania gjermane zbuloi disa detaje teknike në lidhje me këtë makinë. BMW iX ka një interior komfort, funksionalitet të fuqishëm të pjesës teknike dhe elektronikës, si dhe bateri, të cilat janë të mjaftueshme për 700 kilometra. Pamja e makinës është shumë e ndryshme nga modelet e tjera të BMW. Projektuesit dhe inxhinierët janë përpjekur ta bëjnë iX të duket shumë mbresëlënës dhe i paraqitshëm.

Formulari i Përgjithshëm i BMW iX
Pamje anësore BMW iX
Pamja e pasme e BMW iX

Shitja e BMW në qytete të tjera