Njoftimet Premium

BMW i8

Kompania bavareze vendosi t'u japë tifozëve të saj një mundësi për të parë të ardhmen dhe për të lançuar një model me karakteristika të reja teknike. BMW i8 u bë epitomi i zhvillimit të markës së fundmi dhe bëri një revolucion të vogël në industrinë e automobilave të të gjithë botës. BMW i8 u prezantua si një prototip konceptual në vitin 2009 në Frankfurt, por u shit vetëm në vitin 2013. Kjo makinë hibride sportive ka një motor benzinë ​​(B38) 1.5 litra dhe një instalim elektrik prej 96 kW. Fuqia totale është e barabartë me 362 kuaj fuqi dhe konsumi i karburantit për 100 kilometra është vetëm 4 litra. Makina elektrike bavareze ka fituar vetëm reagime të mira nga përdoruesit. Ata shënojnë jo vetëm dinamikën e shkëlqyer të makinës, por edhe një nivel të lartë të komfortit të ngarjes.

Formulari i Përgjithshëm i BMW i8
Pamje anësore BMW i8
Pamja e pasme e BMW i8

Shitja e BMW në qytete të tjera