Njoftimet Premium

BMW i4

i4 elektrik kombinon drejtimin sportiv legjendar të BMW, dizajnin elegant, cilësinë pa kompromis dhe prakticitetin e një Gran Coupe. Pamja e kësaj makine dallohet nga saktësia e proporcioneve dhe karakteri sportiv. Çdo element i i4, nga parakolpi i përparmë e deri te spoileri në derën e pasme, është projektuar për të përmirësuar karakteristikat aerodinamike. Kjo makinë elektrike është e pajisur me një kompleks multimedial BMW iDrive i gjeneratës së re me një panel BMW Curved Display. Duhet të theksohet se 90% e materialeve në ndërtimin e baterisë janë të riciklueshme. Ekzistojnë dy versione të i4. Së pari: BMW i4 eDrive40 me rrota aktive të pasme ka kapacitet 340 kuaj fuqi dhe merr shpejtësinë deri në 100 km/orë për 5,7 sekonda. Së dyti: BMW i4 M50 ka katër rrota aktive, kapacitet 544 kuaj fuqi dhe merr shpejtësinë deri në 100 km/orë për 3,9 sekonda. Këto makina elektrike prodhohen në uzinën e BMW Group në qytetin Mynih.

Formulari i Përgjithshëm i BMW i4
Pamje anësore BMW i4
Pamja e pasme e BMW i4

Shitja e BMW në qytete të tjera