Njoftimet Premium

BMW i3

Premiera botërore e kësaj makine elektrike u mbajt në ekspozitën vjetore të makinave në Frankfurt në shtator 2013. BMW i3 - klasë urbane pesë-dyer me dalje në ajër. Dimensionet e saj të përgjithshme janë: gjatësia 3999 mm, gjerësia 1775 mm, lartësia 1578 mm, aksesi 2570 mm, dhe pastrimi 140 mm. Ky pastrim është i përshtatshëm për automjetet që janë projektuar për rrugët e qytetit dhe rrugët e asfaltuara. Vëllimi i trungut i BMW i3 është shumë modest, me pjesën e pasme të rreshtit të dytë të ulëseve të ngritura, është vetëm 260 litra. Kjo është mjaft e mjaftueshme për detyrat e përditshme të një banori të qytetit, por një udhëtim në aeroport me valixhe të rëndë mund të jetë një problem. i3 është e pajisur me një motor elektrik, një sërë baterish litium-jon, si dhe një motor benzinë ​​për një tarifë shtesë.

Formulari i Përgjithshëm i BMW i3
Pamje anësore BMW i3
Pamja e pasme e BMW i3

Shitja e BMW në qytete të tjera