U shfaqёn fotot e BMW 5 Series të rinovuar.

Në internet u shfaqёn fotografitё e sedanit të rinovuar të BMW 5 Series në karrocerinë G30. Fotografitë e makinës në versionin hibrid BMW 530 u publikuan në forumin Germancarforum, fotot përmbajnë pamje nga përpara dhe nga prapa. Nga fotografitë rrjedh se ndryshimet e jashtme janë minimale.


«Vrimat e hundës» të markës, të ndara më parë në dy elemente strukturore, tani pёrfaqёsojnë një tё tёrё dhe kanë një bord më ekspresiv. Fenerëve u shtuan agresivitetin, gjithashtu u shfaqën dy shirita LED me shkronjën L. Pas ndryshimeve të dukshme ёshtё vetëm një strukturë tjetёr e brendshme e fenerëve të pasёm, por me të njëjtën formë.


Me motorët e BMW 5 Series të rinovuar, nuk është ende e qartë asgjë. Nëse flasim për versionin 530, atëherë fuqia e tij është 252 kuaj fuqi dhe momenti mё i vrullshёm i motorit 420 Nm, por ndoshta këto shifra do të jenë më të larta. Sipas të dhënave paraprake, prezantimi zyrtar i versionit të ri të BMW 5 Series duhet të bëhet në maj dhe shitjet do të fillojnë para fundit të vitit 2020.


Comments
Për të publikuar komentin tuaj, Ju duhet të regjistroheni ose të hyni.
Komentet për këtë njoftim janë mbyllur

‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër