Tre modele të reja të kompanisë Mitsubishi Motors

Mitsubishi ka njoftuar një crossover të gjeneratës së re Xpander, si dhe versione speciale të pickup-in Triton dhe hatchback-un Mirage, të ndërtuara nga divizioni sportiv Ralliart. Të tre risie do të shfaqen në ekspozitën e 43-të Ndërkombëtar të automjeteve në Bangkok këtë pranverë.


Mitsubishi Xpander

Xpander i ri është projektuar duke pasur parasysh aftësinë jashtë rrugës dhe mburret me distancën më të lartë nga toka në klasën e tij prej 220 milimetrash. Cilësia e brendshme është përmirësuar me përdorimin e materialeve të buta dhe një sërë veçorish të reja, duke përfshirë hapësirën shtesë të magazinimit, rrisin më tej rehatinë e pasagjerëve.
Xpander është i pajisur me një variator pa marshe. Me një shtypje të fortë në pedalin e gazit, shoferi ndjen përshpejtim të fuqishëm dhe me një prekje të lehtë, ndodh një ndërrim i qetë i marsheve. Vlen të përmendet së ndër efikasitetin e lartë të karburantit dhe nivelet e ulëta të zhurmës së Xpander-it të ri.


Mitsubishi Triton Ralliart (Double-Cab)

Pikapi Triton Ralliart (Double-Cab) është një evolucion i Triton Ralliart të vitit të kaluar, por ky edicion special përmban shenja të reja të stilit të jashtëm, duke përfshirë mbivendosjet aerodinamike nën parakolpët e përparmë dhe të pasmë, dhe mbivendosjet anësore të poshtme. Tapetet e dyshemesë kanë logon e Ralliart dhe qepje të kuqe.
Triton Ralliart i ri (Double-Cab) do të jetë i disponueshëm në dy ngjyra të jashtme: dyngjyrëshe (trupi i bardhë dhe çatia e zezë) dhe krejt e zezë (grila e zezë, rrotat e aliazhit, pasqyrat, dorezat e dyerve dhe doreza e derës së pasme të lyer me të zezë).


Mitsubishi Mirage Ralliart

Risia e tretë do të jetë hatchback-u Mirage Ralliart, i cili ndryshon nga Mirage «i rregullt» me ngjitëse anësore dhe logon e Ralliart, si dhe qilima me logon Ralliart dhe sediljet në ngjyrë të kuqe dhe të zezë.
Ashtu si pickup-i Triton Ralliart, hatchback-u Mirage Ralliart do të jetë i disponueshëm në dy ngjyra të trupit: Whited Diamond dhe Red Metallic. Të dy variantet e Mirage Ralliart kanë një çati të zezë, grilë të zezë, rrota të zeza, si dhe pasqyra të jashtme të zeza, doreza të dyerve të zeza dhe një spoiler të zi të pasëm.


Comments
Për të publikuar komentin tuaj, Ju duhet të regjistroheni ose të hyni.
Komentet për këtë njoftim janë mbyllur

‹ Postimi i mëparshëm