TOP-3 universal-et më të mira jo të shtrenjta të përdorura

Vendi i tretë — Toyota Corolla

Ky universal dallohet për besueshmërinë dhe komoditetin e brendshëm. Është mirë të blini një Toyota Corolla të përdorur me një motor benzine 1.4 litra me 95 kuaj fuqi ose një 1.6 litra me 110 kuaj fuqi të kombinuar me një kambio mekanike. Janë këto konfigurime që mund të quhen më të besueshmet.


Vendi i dytë — Peugeot 307

Universali francez Peugeot 307 ka një interjer të rehatshëm dhe funksional, si dhe një dizajn interesant karrocerie. Blerësit duhet t'i kushtojnë vëmendje të veçantë opsioneve me motorë benzine me vëllime 1.6 litra (110 kuaj fuqi) dhe 2.0 litra (145 kuaj fuqi), si dhe motorëve me naftë të të njëjtit vëllim me fuqi nga 90 deri në 135 kuaj fuqi. Këto makina janë njësoj të besueshme me kambio mekanike dhe automatike.


Vendi i parë — Opel Astra

Opel Astra është një nga modelet më të suksesshme të këtij prodhuesi të njohur gjerman. Kur zgjidhni një universal të përdorur Opel Astra, para së gjithash, duhet t'i kushtoni vëmendje versioneve me motorë benzine që variojnë nga 1.4 litra deri në 1.8 litra, të cilët zhvillojnë fuqi përkatësisht nga 90 deri në 140 kuaj fuqi. Zgjedhja e kambios në këtë rast varet nga preferencat personale të shoferit.


Vlen të përmendet se për shkak të vjetërsisë së këtyre makinave, gjatë blerjes duhet t'i kushtoni vëmendje pranisë së ndryshkut në karroceri, gjendjes së motorit dhe veçanërisht gjendjes teknike të kambios.


Comments
Për të publikuar komentin tuaj, Ju duhet të regjistroheni ose të hyni.
Komentet për këtë njoftim janë mbyllur

‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër