Tesla

Tesla Model S

Tesla Model S është një makinë elektrike e prodhuar nga kompania amerikane Tesla Motors. Makina u prezantua më 30 qershor 2008 dhe prototipi u shfaq në mars 2009 në ekspozitën e makinave në Frankfurt.

Autosalloni i Frankfurtit 2018

Këtë vjeshtë do të mbahet   ekspozita e shumëpritur e Frankfurtit e llojeve të ndryshme...