Rekomandime

Vaj motori 5W30 dhe 5W40. Vlerësimet, e vajrave më të mirë të motorave.

Të gjithë e dinë që zemra e një makine është motori i saj. Kur zemra nuk funksionon mirë, problemet fillojnë në tërë trupin...

Transmetim automatik VAG: rekomandime kryesore.

Transmetimi automatik i makinave të prodhuara nga VAG (Volkswagen-Audi Group) është me cilësi shumë të lartë dhe të besueshme. Ky fakt është vërejtur vazhdimisht nga...

Ajër i kondicionuar në makinë. Rekomandime për përdorim.

Vera ka ardhur! E së bashku me të ka ardhur edhe vapa, e cila nuk shton aspak ngushëllim në makinë. Kështu është nëse nuk ka ajër të kondicionuar...