Makina kineze

Historia e markës Haval

Haval është një markë kineze e automobilave që u themelua në vitin 2013. Është një njësi e kompanisë Great Wall Motors për prodhimin e crossovers dhe fuoristradeve....

International Motor Show në Shanghai

Ekspozita Ndërkombëtare e Automobilizmit dhe Mjeteve Motorike në Shangai ndodh çdo vit çift, në javën e fundit të prillit. Ngjarja ndryshon me Pekin Motor Show, i...

Në Kinë u punua automobili me dy rrota

Automobili me dy rrota, që bën  rrotullime rreth e qark...