Makina franceze

Makinat më të njohura në Evropë në shkurt

Volkswagen Golf hatchback rifitoi lidershipin e tij në tregun evropian në shkurt të vitit 2022. Vlen të përmendet se në janar, Volkswagen Golf nuk ishte as ndër...

Aleanca e njohur planifikon të investojë në zhvillimin e makinave elektrike

Aleanca franko-japoneze e automobilave Renault-Nissan-Mitsubishi planifikon të investojë 23 miliardë euro...

TOP-3 universal-et më të mira jo të shtrenjta të përdorura

Universali francez Peugeot 307 ka një interjer të rehatshëm dhe funksional, si dhe një dizajn interesant...

Tregun evropian të makinave e kryesoi një makinë elektrike

Tesla Model 3 u bë modeli më i blerë në tregun evropian të automobilave sipas rezultateve të muajit...

International Motor Show IAA Mobility në Mynih.

Shoqata e Industrisë Gjermane të Automjeteve (VDA) ka njoftuar se në vitin 2021 IAA (Internationale...

Crossover-i më i vogël se Jeep-i në platformën Peugeot.

Kompania Jeep po shqyrton mundësinë e prodhimit të një modeli krejtësisht të ri për tregjet e automobilave...

Çmimi Makina Botërore e Vitit 2020.

Më 8 Prill, fituesit e nominimeve të ndryshme të çmimeve World Car of the Year 2020 u shpallёn në formatin...

Çmimi Makina Evropiane e Vitit 2020.

Fituesi i çmimit European Car of the Year 2020 duhej të shpallej në hapjen e Ekspozitës së makinave në...

Makinat më të sigurta. Vlerësim, fotot.

Që në vitin 1970, në Evropë filluan studimet për të vlerësuar aspekte të ndryshme të sigurisë së...

4 minivanet popullorë: vlerësim, foto, çmime, specifikime teknike.

Minivanet janë shumë të popullarizuara në të gjithë botën. Kjo për faktin se shumë njerëz pëlqejnë të...