Makina amerikane

Çmimi "Makina e Vitit 2022" në Amerikën e Veriut

Në janar të vitit 2022, u përmblodhën rezultatet e konkursit vjetor amerikan North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year. Këtë vit, lista fillestare e...

Tregun evropian të makinave e kryesoi një makinë elektrike

Tesla Model 3 u bë modeli më i blerë në tregun evropian të automobilave sipas rezultateve të muajit...

Cilat marka makinash u pëlqejnë më shumë klientëve - vlerësimi i J.D. Power.

Firma konsulente J.D. Power ka publikuar rezultatet e studimit të saj të radhës - vlerësimin APEAL. Si...

Filluan shitjet e crossover-it elektrik Cadillac Lyriq.

Cadillac ka njoftuar se do të fillojë të pranojë porosi për modelin seri të crossover-it elektrik Lyriq nga...

Crossover-i më i vogël se Jeep-i në platformën Peugeot.

Kompania Jeep po shqyrton mundësinë e prodhimit të një modeli krejtësisht të ri për tregjet e automobilave...

10 fuoristrada interesante elektrike.

Duket se nuk ka asnjë segment të vetëm të tregut të automobilave në të cilin nuk do të kishte makina...

Makinat më të rëndësishme, që u shfaqën në shekullin XXI.

Në historinë e industrisë së automobilave ka makina që përcaktuan zhvillimin e mëtejshëm të kësaj industrie...

Çmimi Makina Evropiane e Vitit 2020.

Fituesi i çmimit European Car of the Year 2020 duhej të shpallej në hapjen e Ekspozitës së makinave në...

Makinat që kanë bёrё një milion kilometra.

Ndoshta të gjithë kanë dëgjuar për motorë që mund të shkojnë dekada pa u prishur. Por është një gjë kur një...

Ekspozita Ndërkombëtare e Automjeteve në Çikago 2020.

Ekspozita ndërkombëtare e automjeteve dhe teknologjive zhvillohet çdo vit në shkurt në qytetin e Çikagos...