Një nga crossover-at më të shpejtë në botë do të rinovohet në vitin 2021.

Lamborghini ka filluar testimin e një versioni të rinovuar të super crossover-it Urus. Autorët e kanalit YouTube Varryx arritën të bëjnë një video të prototipit të risisë së ardhshme. Një nga crossover-at më të shpejtë në botë pritet të marrë emrin e ri Urus Evo dhe ndryshime të vogla të jashtme.

Autorët e videos pretendojnë se ndryshimet kryesore që ata ishin në gjendje të shihnin janë përqendruar në modelimin e pjesës së përparme dhe anësore të crossover-it. Lamborghini Urus i rinovuar duhet të ketë një parakolp tjetër dhe fenerë të rinj.

Novacioni kryesor në brendësi duhet të jetë një mediasistem i modernizuar. Përveç kësaj, crossover do të ketë një gamë të gjerë të varianteve të tapicerive.

Motori do të mbetet i pandryshuar: një biturbo V8 me 4,0 litra dhe me kapacitet 650 kuaj fuqi.

Urus tani konsiderohet si modeli më i kërkuar i Lamborghini-t. Deri në fund të vitit 2020, kompania shiti rreth 4,400 kopje të këtij super crossover-i dhe në korrik të vitit 2020, vëllimet e prodhimit të Urus arritën 10,000 makina që kur u prezantua modeli në vitin 2018.


‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër