Mercedes-Benz GLE 2019.

Vetëm pak vite kanë kaluar që nga dalja për herë të parë e fuoristradës së re të serisë GLE, e cila zëvendësoi M-Klasse në 2015 dhe Mercedes-Benz është gati tashmë të paraqesë për vlerësuesit e makinave gjermane cilësore një version të rifreskuar rrënjësisht, prodhimi serial i të cilit është planifikuar për 2019.

Pamja e jashtme e autostradës së re

Të fshehura me kujdes nga sytë e të tjerëve, makinat e reja nuk mund të mbeteshin pa u vënë re gjatë fazës së testimeve.Para pak kohësh, makina e re GLE 2019 u pikas në rrugët e Shtutgartit. Madje edhe cipa e trashë e kamuflimit nuk mundi t'i fshehë ndryshimet kardinale që preknën pjesën e jashtme të makinës.

Para së gjithash, tërheq vëmendjen një formë e re e karrocerisë, falë së cilës, në versionin e ri, fuoristrada është bërë edhe më e madhe dhe ka fituar dinamizëm, fortësi dhe karakter të shprehur mashkullor. dhe pse Mercedes-Benz i ri duket shumë mbresëlënës në kamuflim, shumë ekspertë janë të prirur të besojnë se versioni përfundimtar i GLE 2019 do të ndryshojë nga makina që testohet.

Interiori i kësaj risije

Të gjitha opsionet dhe mundësitë më mbresëlënëse të pjesës së brendshme të automjetit të ri GLE 2019, autoprodhuesi po përpiqet ti mbajë sekret deri në paraqitjen zyrtare të produktit të ri. Por sot ne mund të tregojmë se si do të jetë brendësia e një prej fuoristradave më të shumëpritura të 2019. Brendësia e makinës do të jetë më me hapësirë se paraardhësja e saj. Timoni do të ketë një dizajn të ri, si dhe një funksionalitet të madh të butonave të kontrollit. Kruskoti do të bëhet elektronik dhe më komod. Për të lehtësuar navigimin dhe sistemin multimedia, është parashikuar një ekran i madh touch screen. Komforti i pasagjerëve do të garantohet nga një pajisje moderne e kontrollit të klimës.

Nuk dihet ende se çfarë ngjyrash do të ofrojë prodhuesi për pjesën e brendshme. Është e qartë se automjeti GLE 2019 i ri nuk do të jetë një dublikatë e interior-it të ndonjë versioni tjetër të Mercedes-Benz, por do të ketë dizajnin e vet ekskluziv. Çmimi i kësaj risije do të varet nga materialet që do të përdoren në interior.

Karakteristikat teknike

Si më parë,për linjën e automjeteve të serisë GLE do të ofrohet një përzgjedhje e madhe e motorëve (nga motorët ekonomikë me kapacitet 2.0 litërsh deri tek turbot e fuqishëm katër litërsh V8). Nuk përjashtohet që makinat me motorë hibride gjithashtu të jenë në shitje. Kjo risi do të ketë një marsh automatik modern me 9 shpejtësi G-TRONIC dhe transmision të plotë. Për versionet sportive do të mbetet kutia e shpejtësisë e robotizuar.

Nga sistemet inovative mund të presim: paketën e sigurisë pasive në kombinim me funksionin e parandalimit të përplasjeve; sistemin e autopilotimit; sistemin e parkimit automatik; kameran vëzhguese. Nëse dëshironi, pajisjet e makinës mund të zgjerohen duke integruar shtesa opsionale që do të ofrohen nga prodhuesi.

Fillimi i shitjeve

Ngjarja tjetër e pritur është paraqitja e këndshme e modelit dhe dalja për herë të parë zyrtare e produktit të ri në një autosallonet europiane. Për momentin, data e daljes në shitje e fuoristradës së rifreskuar GLE nga kompania Mercedes-Benz nuk është shpallur, por ka shumë të ngjarë që do të jetë gjysma e parë e vitit 2019.

‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër