Imazhet e para të Hyundai Elantra N Line.

Kompania Hyundai Motor ka publikuar imazhet dhe videot e para të sedanit Hyundai Elantra N Line. Brand-i Hyundai N është përgjegjëse për versionet e përmirësuara të modeleve në seri dhe modeli Elantra nuk bёri përjashtim dhe u përmirësua. Sipas njoftimit të zyrёs sё shtypit të kompanisë, Elantra N Line ndryshon nga sedani në seri nga rregullimet e përmirësuara të shasisë dhe theksimeve të veçanta në dizajn.


Por intriga kryesore nuk është në këto theksime, të cilat ende fshihen nga pellicola kamufluese, por është në motor. Sedanet e zakonshme Elantra të gjeneratës së shtatë, të cilat u prezantuan раk kohë më parë, kanë motorë 1.6 litra (kapacitet 120 kuaj fuqi) dhe 2.0 litra (kapacitet 149 kuaj fuqi). Por motori Elantra N Line, sipas zyrёs së shtypit të kompanisë, do të jetë turbo, por detajet nuk janë zbuluar ende.


Ndoshta nën kofanon e Elantra N Line do të jetë turbomotori Theta II 2.0T-GDI me kapacitet 249 kuaj fuqi ose versioni i tij i përmirësuar Theta II 2.0T-GDI PP me kapacitet 275 kuaj fuqi. Këto motorë, në kombinim me një kuti shpejtësie mekanike me 6 marshe, përdoren në hatchback-un e përmirësuar i30 N. Por ekzistojnë mundësi të tjera të motorit në arsenalin Hyundai Motor.


‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër