Horoskopi i drejtuesve të mjeteve për muajin Nentor 2019

Fillimi i nëntorit 2019 do të jetë një periudhë e favorshme për përfaqësuesit e të gjitha shenjave të zodiakut. Përdoreni këtë kohë për investime, për kontrata të reja, për negociata biznesi dhe zgjidhjen e çështjeve komplekse. Gjatë kësaj periudhe, kontaktet e dobishme janë të mundshme, si në kuptimin e biznesit ashtu edhe në atë personal, por kini kujdes që të mos ndikoheni nga përhapësit dhe mashtruesit. Gjithashtu në nëntor, shumica e problemeve që u shfaqën në periudhat e vështira të mëparshme do të zgjidhen. Për ata njerëz që kanë një qëllim të qartë dhe janë të gatshëm për ndryshim, kjo periudhë do të paraqesë shumë mundësi për të ndryshuar jetën e tyre, për zhvillimin e aftësive të tyre profesionale, të biznesit dhe talenteve. Depresioni i vjeshtës në nëntor është një gjë e zakonshme, kështu që disa njerëz do të jenë aq pasivë sa do të humbasin në shumë këndvështrime. Në Nëntor, ju duhet të jeni aktiv në të gjitha çështjet në mënyrë që të keni sukses dhe të shmangni problemet. Yjet parashikojnë një muaj aktiv në të cilin ka kohë për data, takime me miqtë dhe argëtim. Por, nëse doni të jeni vetëm, atëherë veproni kështu! Askush nuk duhet të shqetësojë hapësirën tuaj dhe aq më pak të ndryshojë planet tuaja. Në Nëntor, ju mund të shkoni në një udhëtim me makinën tuaj, por kini kujdes sepse Nëntori është koha e shirave.

Ditët e favorshme: 3, 6, 9, 14, 16, 22 dhe 30. Në këto ditë është më mirë të filloni projekte të reja, të planifikoni riparime në shtëpi, të zhvilloni negociata aktive, të lidhni kontrata biznesi, të shkoni në një udhëtim, të blini një makinë ose garazh.

Ditët e pafavorshme: 4, 10, 12, 18 dhe 25. Këto ditë nëntori janë të rrezikshme për fillimin e një biznesi të ri, për gjyqësore, për të bërë blerje të shtrenjta. Në ditë të tilla, agresiviteti rritet dhe ekziston rreziku i situatave të konfliktit, të cilat në të ardhmen mund të sjellin probleme serioze.

Dashi

Në nëntor, Dashi shpesh do të shqetësohet nga mendimet për të kaluarën dhe ata do të kujtojnë atë që dikur ishte e rëndësishme dhe interesante për ta. Në mënyrë që të mos ktheheni në të kaluarën, është më mirë të drejtoni energjinë tuaj për të përmirësuar jetën e tanishme. Harrojeni gjithçka të keqe që shkakton emocione negative. Këtë muaj Dashi duhet të marrë rezultate të vërteta të punës së tyre. Edhe nëse rezultati, rezulton të jetë krejtësisht i ndryshëm nga sa keni kërkuar fillimisht, nuk ka asgjë të keqe me këtë, pasi ajo ende do t'ju sjellë dobi. Duke blerë një makinë të re ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm. Shikoni sa më shumë mundësi që të jetë e mundur, këshillohuni me specialistë dhe vetëm atëherë merrni vendimin përfundimtar.

Demi

Në Nëntor, Demi duhet të jetë shumë i vëmendshëm ndaj njerëzve të afërt sepse me sjelljen e tyre ata mund të prishin seriozisht marrëdhëniet me ta dhe do të jetë shumë e vështirë të korrigjoni këtë situatë. Në punë, Demi duhet të ndjekë më pak gabimet e kolegëve, të përpiqet të jetë më i qetë dhe të shmangë kritikat ndaj vartësve. Gjatë gjithë nëntorit, gjëja më e rëndësishme për Demin duhet të jetë jeta personale dhe komunikimi me njerëzit me të cilët keni interesa biznesi. Është e mundur që perspektivat e reja interesante do të hapen para jush dhe ju mund të arrini atë që as nuk keni ëndërruar. Blerja e një makine shtyhet më mirë në një kohë tjetër. Është e rëndësishme që drejtuesit e Demit në Nëntor të qëndrojnë të qetë, të mos jenë nervozë dhe të mos e tejkalojnë shpejtësinë e lejuar.

Binjakët

Për Binjakët, Nëntori duhet të jetë një muaj i mirë në drejtim të manifestimit të aftësive të tyre profesionale. Vetëm sigurohuni që të monitoroni shëndetin tuaj, pasi një sëmundje e papritur mund të ndryshojë shumë të gjitha planet tuaja. Në Nëntor, Binjakët duhet të përqëndrohen në përmirësimin e cilësive të tyre profesionale. Falë kësaj, do të arrini rezultate shumë të mira! Ju vetë do të befasoheni me energjinë dhe aktivitetin tuaj, i cili do t'ju lejojë të përballeni mirë me të gjitha gjërat. Në Nëntor, Binjakët mund të mendojnë për blerjen e një makine të re, por nuk keni nevojë të huazoni para nga miqtë, pasi kjo mund të prishë miqësinë tuaj. Blijeni makinën për të cilën keni ardhurat tuaja financiare ose merrni një kredi nga një bankë.

Gaforrja

Në Nëntor, Gaforrja do të kenë mundësinë të fitojnë shumë para, falë të cilave ata mund të realizojnë dëshirat e tyre. Mundohuni të mos e humbisni shansin tuaj! Mos harroni njerëzit me të cilët fati ju buzëqeshë, sigurohuni t'i falënderoni për këtë. Konflikte mund të lindin në marrëdhëniet me anëtarët e familjes në të cilat Gaforrja duhet të jenë të qetë dhe të durueshëm. Jo gjithmonë është e nevojshme të vërtetoni pozicionin e dikujt, ndonjëherë është më mirë të pajtoheni me mendimet e të afërmve në mënyrë që të mos prishni marrëdhëniet me ta. Nëntori është i mirë për Gaforren të udhëtojnë me makinën e tyre, veçanërisht me miq të mirë. Drejtuesit e Gaforres duhet të monitorojnë me kujdes makinat që vijnë gjatë parakalimit në mënyrë që të shmangin një përplasje.

Luani

Detyra kryesore për Luani në nëntor do të jetë të mësoni të mos i kushtoni vëmendje problemeve të vogla dhe të vazhdoni të arrini qëllimet e tyre. Luanët që kanë biznesin e tyre mund të duan të ndryshojnë llojin e tyre të zakonshëm të veprimtarisë dhe të bëjnë diçka tjetër, më kreative. Në Nëntor, Luanët do të jenë shumë të dobishëm për t'u kujdesur për shtëpinë e tyre. Ndoshta ju keni grumbulluar shumë punë shtëpie që janë zgjidhur prej kohësh. Fundjavat i kalojnë më së miri në shtëpi. Falë leximit, bisedës me të dashurit dhe shikimit të filmave të rinj, do të mësoni shumë gjëra të reja dhe të dobishme. Drejtuesit e Luanit duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm në mot të keq, dhe është më mirë të shmangni udhëtimet me makinë në shi ose bubullima.

Virgjëresha

Këtë muaj, Virgjëresha do të duhet të tregojë cilësitë e tyre më të mira në mënyrë që të mos humbasë mundësinë. Shumë Virgjëresha do të duan të kuptojnë potencialin e tyre krijues, megjithatë, ta bëni këtë në praktikë do të jetë e vështirë. Mbi të gjitha, Virgjëresha do të shqetësohet nga vetë dyshimet e saj. Dyshimet do të shoqërohen jo vetëm me aktivitete profesionale, por edhe me miqësi. Mund t'ju duket se miqtë tuaj nuk janë mjaft të vëmendshëm karshi jush, por në fakt, shumë prej dyshimeve tuaja nuk kanë asnjë arsye. Në Nëntor, Virgjëresha është më mirë të mos mendojë për blerjen e një makine apo garazhi të ri. Të gjitha shpenzimet e mëdha financiare duhet të shtyhen deri në një herë tjetër, pasi mund të mashtroheni. Është më mirë të bëni riparimin ose akordimin e makinës tuaj të vjetër.

Peshorja

Në nëntor, Peshorja rekomandohet të mendojë seriozisht për shëndetin e tij. Është e nevojshme jo vetëm të hani siç duhet, por edhe të filloni të luani sporte: të bëni ushtrime, të shkoni në palestër dhe të ecni më shumë. Peshorja duhet të komunikojë më shumë për të gjetur miq të rinj dhe partnerë të biznesit. Mundohuni të ndiqni më shpesh ngjarje kulturore: teatër, ekspozita, koncerte. Atëherë mund të merrni njohje të reja të dobishme dhe të këndshme. Në sektorin financiar, muaji është i suksesshëm, pasi puna do të sjellë rezultate të mira. Nëntori i përshtatet Peshores për një udhëtim të shkurtër me makinën e vet. Zgjedhja më e mirë për një udhëtim të tillë do të ishte një udhëtim në male me miqtë ose familjen. Kur drejtoni një makinë, shikoni me kujdes rrugën, mos shkelni rregullat e rrugës!

Akrepi

Fillimi i Nëntorit 2019 do të jetë një periudhë e mirë për Akrepin. Probleme të vogla të përditshme dhe personale do të shfaqen vazhdimisht, por Akrepi do të jetë në gjendje t'i zgjidhë ato lehtësisht. Akrepët duhet të kuptojnë mirë se kjo kohë është e përshtatshme për veprime aktive, dhe jo për biseda. Do të jetë e mundur të bëhen plane për të ardhmen në një kohë tjetër, dhe në nëntor të gjitha përpjekjet duhet të përqendrohen në arritjen e qëllimeve specifike. Duke filluar nga mesi i muajit, gjendja shpirtërore e shumë Akrepave do të fillojë të ndryshojë për keq. Në këtë moment, ndihma e njerëzve të afërt dhe të afërmit do të jetë shumë e rëndësishme. Në sferën financiare, situata nuk do të jetë më e mirë sesa në atë psikologjike. Sigurisht, në këtë kohë nuk do të duhet të mendoni për të blerë një makinë. Një plan i mirë për në fund të nëntorit do të ishte udhëtimi me makinë.

Shigjetari

Nëntori duhet të jetë një muaj shumë i qetë për Shigjetarin, pa ngjarje të rëndësishme dhe kthesa të mprehta të fatit. Shigjetari nuk pati një muaj kaq të qetë për një kohë të gjatë. Gjatë gjithë muajit, yjet do t'ju ndihmojnë në mënyrë aktive, ju duhet vetëm besim në fatin tuaj. Mund t'ju ofrojnë pjesëmarrje në një biznes të mirë dhe fitimprurës, ju mund të merrni papritur një trashëgimi, mund t'ju japin një dhuratë të shtrenjtë, etj. Nëse keni shpenzime të konsiderueshme në planet tuaja, për shembull, blerja e një makine të re të shtrenjtë, atëherë përpiquni ta blini atë në nëntor. Atëherë blerja me siguri do të jetë e suksesshme. Drejtuesit e Shigjetarit mund të shkojnë me siguri në çdo udhëtim, pasi gjatë këtij muaji nuk duhet të ketë ndonjë problem serioz.

Bricjapi

Në Nëntor, Bricjapi është planifikuar për ndryshime të dukshme në sferën profesionale. Yjet parashikojnë fatin financiar dhe rritjen e shpejtë të karrierës. Kontaktet me njerëz me ndikim dhe biznes me përvojë do t'i japin Bricjapit rezultate të mira. Nëse po planifikoni të hapni biznesin tuaj, atëherë nëntori është ideal për të gjetur partnerë që janë të përshtatshëm për biznesin tuaj. Kështu që të gjitha gjërat të shkojnë mirë në nëntor dhe mos të ketë probleme, rregulli nr. 1 për Bricjapët është që të frenojnë emocionet edhe në situatat më të vështira dhe të shmangë konfliktet. Këtë muaj, Bricjapët mund të fillojnë të zgjedhin për vete një makinë të re, me më shumë status dhe të shtrenjtë. Shikoni me kujdes të gjitha reklamat në shitje, këshillohuni me të afërmit ose miqtë. Merrni kohën tuaj, veproni me mençuri!

Ujori

Kohët e fundit, Ujori ka grumbulluar shumë probleme të ndryshme të vogla, për shkak të kësaj, jeta e tyre është bërë e mërzitshme dhe interesante. Në Nëntor, yjet rekomandojnë Ujorin të mendojë për faktin se është koha për të ndryshuar diçka në jetën e tyre. Mund të filloni me gjërat e zakonshme. Nuk ka nevojë të braktisësh plotësisht metodat e provuara për të bërë punë ose rregull në shtëpi. Mundohuni të riparoni mobiljet në apartament, të pikturoni garazhin, të blini një qilim të ri ose të merrni një mace. Edhe këto ndryshime të vogla në jetën tuaj do t'ju sjellin emocione të këndshme. Zgjidhja më e mirë për Ujorin në Nëntor është blerja e një makine të re. Nëse tashmë nuk keni patentë shoferi, atëherë filloni të studioni në një shkollë ngarje. Mos kini frikë nga ndonjë ndryshim, ju me të vërtetë keni nevojë për to tani!

Peshqit

Gjendja e Peshqëve në Nëntor do të jetë e mirë dhe pozitive. Falë kësaj, njerëzit do të mblidhen rreth Peshqve me të cilët gjithmonë do të jetë e këndshme dhe interesante të bisedohet. Duke mbledhur njerëz pozitivë rreth tij, Peshqit do të mbushen me emocione dhe përshtypje të mira. Emocionet pozitive do të ndihmojnë Peshqit në nëntor për të zgjidhur shumë probleme me të cilat nuk ishte e mundur të përballeshin më parë. Këtë muaj mund të siguroheni që keni miq të mirë të cilët janë gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojnë. Nëntori është më i përshtatshmi jo për gjëra të mëdha dhe blerje të shtrenjta, por për përgatitje për to. Nëse dëshironi të blini një makinë, atëherë filloni të grumbulloni informacione, lexoni reklama për shitje dhe këshillohuni me miqtë. Mundohuni të vizitoni një auto sallon dhe të kaloni një provë me disa makinave. Merreni seriozisht zgjedhjen tuaj!

Comments
Për të publikuar komentin tuaj, Ju duhet të regjistroheni ose të hyni.
Komentet për këtë njoftim janë mbyllur

‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër